Välj EMJO Schakt

Med många års erfarenhet och expertis inom anläggningsbranschen har vi vad som krävs för att genomföra komplexa projekt på ett effektivt sätt. Vi ser alltid lösningar, inte problem och vi är stolta över att ha en gedigen kunskap om de senaste teknikerna och metoderna för att säkerställa att varje jobb utförs med högsta precision och noggrannhet.

Vi är ständigt på jakt efter möjligheter som håller ner kostnaderna för dig som kund, utan att varken du eller miljön drabbas negativt.

Hos oss är du inte bara en kund, du är en värdefull samarbetspartner och vi strävar efter att bygga starka och långvariga relationer genom att erbjuda en personlig och lyhörd service. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och målsättningar och arbetar tätt tillsammans med dig.

Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och pålitlighet. Vårt engagerade team är dedikerat att leverera goda resultat och uppfylla dina krav. Vi använder oss av modern utrustning och material av högsta kvalitet för att säkerställa kvalitet i varje projekt

EMJO Schakt är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning anläggningstjänster för att möta alla dina behov. Oavsett om det är för schaktning av byggnader, markberedning för infrastrukturprojekt, anläggning av avloppssystem eller utförande av landskapsdesign, så har vi vad som krävs.

Du kan lita på oss

  • Erfarenhet och expertis för att garantera högkvalitativa resultat.
  • Personlig och lyhörd service för att förstå och uppfylla dina behov.
  • Mångsidighet för att hantera olika typer av anläggningsarbeten.
  • Miljöhänsyn i vårt arbete för att minimera påverkan på naturen.
  • Profesionellt team redo att förverkliga dina anläggningsmål.

Anlita oss

Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner och hjälpa dig att förverkliga dina anläggningsdrömmar. Kontakta oss idag så återkopplar vi med en kostnadsfri offert.

Begär offert

Team

Emil Johansson

VD/maskinist

Emil Johansson

Anders

Anläggare & platschef

Anders

Isac Johansson

Anläggare & teknikansvarig

Isac Johansson