Utgrävning & grävning

Oavsett om du vill dränera huset, bygga en pool eller kanske skapa grunden för ditt hus så hjälper vi dig. Vi erbjuder såväl grävning och utgrävning som grundläggning och andra markarbeten. Våra grävare har lång erfarenhet och arbetar effektivt och med hög precision.

Husgrunder

Oavsett om du ska bygga en sommarstuga, ett garage eller ett hus hjälper vi dig med grunden. Oavsett markförhållandet så hittar vi den lösning som passar ditt projekt. Grunden är det viktigaste arbetet som skapar förutsättningar för ett väl genomfört projekt.

VA (vatten & avlopp)

Visst är det skönt när allt flyter på som det ska, men frustrerande när det krånglar? Vi hjälper dig med vatten och avlopp och finns tillgängliga för såväl planerade som akuta åtgärder. Några av tjänsterna vi erbjuder är dränering, rotfräsning, spolning, slamsugning och läckagesökning.

Planering av tomt

Tomtplanering är otroligt roligt och endast fantasin sätter gränser för vad man kan åstadkomma. Det kan vara svårt att själv planera tomten vare sig man ska planera en hel tomt eller trädgården. Vi hjälper dig från idé till handling och vi erbjuder 3D ritningar på din tomt.

Bergspräckning

Vi erbjuder allt inom berg-och stenspräckning. Vi har lång erfarenhet och naturligtvis erforderliga certifikat. Vi tar alltid hänsyn till den omkringliggande miljön och kan dessutom erbjuda kringliggande tjänster som grävning och annat du behöver för ditt projekt.

Plattläggning & murar

Plattor och murar är inte bara snyggt, det är dessutom ett mer underhållsfritt alternativ. Det ger ett härligt och välvårdat intryck av din trädgård och skapar en trevlig karaktär. Det ger även mothåll i slänter och miljöer med nivåskillnader.

Asfaltering

Är det dags att lägga asfalt? VI hjälper dig, såväl privatperson som företag med ert asfalteringsprojekt. Vi använder moderna tekniker och metoder som passar just er, och naturligtvis anpassar vi lösningarna utifrån behov. Begär en kostnadsfri offert här.

Ytjusteringar (utjämning av tomt)

Vi hjälper er med markplanering och terrasseringsarbeten för att jämna ut ojämnheter och skapa en plan yta för ditt projekt. Vi använder avancerade tekniker och maskiner för att uppnå en jämn och stabil terräng oavsett om det gäller en gräsmatta eller väg.